Daginzicht agenda biedt houvast voor mensen met dementie


Waar blijft de tijd als je dement wordt?

REGIO, 20150313 -- De Daginzicht Agenda is een prikkelarme agenda speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie en geheugenproblemen. Door de eenvoud en structuur is deze dagplanner gemakkelijk te gebruiken en biedt het inzicht in de dag. Deze agenda met ringband is nog beperkt beschikbaar en verkrijgbaar bij saamuitgeverij.nl en daginzicht.nl.

Dementie is een snelgroeiend probleem in de Nederlandse samenleving. Inmiddels lijden 250.000 mensen aan deze slopende ziekte. En jaarlijks komen er tienduizend mensen bij!

Uitgekiende tijdplanner
Door aantasting van de hersens raken mensen met dementie geleidelijk het gevoel voor tijd kwijt. Het wegvallen van tijdsbesef is een verontrustend gevoel. Mensen die geleidelijk dement worden hebben daarom grote behoefte aan eenvoud en structuur. De dagplanner daginzicht is dé oplossing om alle mensen met een neurologische handicap inzicht in de dag te geven. De 'prikkelarme' agenda is royaal en simpel, waarbij elke dag wordt gestructureerd door 'ochtend', 'middag' en 'avond' en waarbij de gebruiker niet wordt afgeleid door de invulling van andere dagen.

Bestellen
De dagplanner is te bestellen bij daginzicht.nl en bij saamuitgeverij.nl. De agenda van 2015 is nog beperkt beschikbaar met 25% korting! Neem bij grotere aantallen contact op voor een aantrekkelijke korting op maat.  

Geïnteresseerd om de daginzicht agenda 2016 als zorginstelling ook in uw omgeving aan te bieden? Neem dan contact op met saamuitgeverij.nl.

Stichting Doe Maar Zo!
De dagplanner daginzicht is ontwikkeld door Stichting Do Maar Zo! in nauwe samenwerking met een groot aantal zorgprofessionals en gebruikers. De dagplanner is in 2010 genomineerd voor de Nationale Zorgvernieuwingsprijs 2010.