Run Bike Run race ook voor para-atleten


13-03-2015 Op 29 maart 2015 organiseert Stichting Sportief Westfriesland in samenwerking met triatlonvereniging Hollandia de Run Bike Run race.



Wat is de Westfriese RunBikeRun

De Westfriese RunBikeRun is een duathlon wedstrijd. Een duatlon bestaat uit twee sportonderdelen. In dit geval is het hardlopen en fietsen. Voor para-atleten betekent het hardlopen, het voorbewegen in een sportrolstoel en fietsen wordt een handbike. Deelname is mogelijk als eenling (solo) of
met z'n tweeen (duo). Bij een duo-team neemt een sporter het lopen en de ander het fietsen voor zijn/haar rekening. Een duo-team mag uit elke man of vrouw en leeftijd combinatie bestaan.

Afstanden

De wedstrijd bestaat uit 5 kilometer hardlopen (twee ronden), 25 kilometer fietsen (twee ronden) en 2,5 kilometer hardlopen (een ronde). Het hardloop- en fietsparcours zijn verhard. De start en finish is bij IJsbaan De Westfries in Hoorn, Westfriese Parkweg 5, 1625 MA in Hoorn.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie en voor inschrijving kunt u naar de website gaan: www.westfrieserbr.nl of contact zoeken via de e-mail organisatie@westfrieserbr.nl.
13-03-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws