Doe mee met de Buitenspeeldag


16/03

Doe mee met de Buitenspeeldag

Op woensdag 10 juni is het weer Buitenspeeldag

Op die dag staat buitenspelen in heel Nederland centraal. Kinderen en jongeren worden op deze dag gestimuleerd om naar buiten te gaan. Straten worden voor het verkeer afgesloten om ongedwongen te kunnen spelen. In Bussum is de Buitenspeeldag al jaren een succes en ook dit jaar hopen we weer
op veel animo. Wilt u als bewoner, buurtvereniging of school meedoen? Stuur dan een verzoek naar de gemeente Bussum.

Aanmelden Buitenspeeldag
Aanmelden kan tot uiterlijk 24 april a.s. door een e-mail te sturen naar j.waterschoot@bussum.nl. Geef in uw mail duidelijk aan:
- naam van de contactpersoon;
- volledig adres van de straat of het gedeelte van de straat dat u wilt afsluiten;
- de tijd van afsluiting: van 13.00 tot 18.00 uur of van 13.00 tot 22.00 uur.
Aanmeldingen die na 24 april 2015 bij ons binnenkomen, kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen.
De gemeente beoordeelt uw aanvraag en kijkt onder andere of de bereikbaarheid in de wijk nog voldoende is. Als uw aanvraag akkoord is, ontvangt u begin juni van ons het verkeersbesluit en informeren wij de hulpdiensten over de wegafsluitingen.
Tips voor het veilig afsluiten van de straat
U bent zelf verantwoordelijk voor het veilig afzetten van de straat en het informeren van omwonenden. De gemeente vindt het belangrijk dat u de straat goed afzet. Lees de tips hoe u dit veilig kunt doen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------