Aangepaste verlichting aan de Raalterweg en Omloop


Gepubliceerd: 16 maart 2015 om 12:00

Laatst gewijzigd: 13 maart 2015 om 13:37

Op maandag 16 maart is de openbare verlichting aan de Omloop en de Raalterweg in Wijhe veranderd.

In het kader van duurzaamheid is aan de Omloop een groot gedeelte van de lantaarnpalen uitgezet. Aan de Raalterweg zijn de oude lantaarnpalen verwijderd of vervangen door de nieuwe. Hiermee wordt de Raalterweg vanaf de Omloop tot aan de afslag Onder de Gelder minder verlicht en de fietspaden
tussen de afslag Onder de Gelder en de spoorwegovergang beter verlicht. Het aanpassen van de openbare verlichting zal geen invloed hebben op de verkeersveiligheid.

Wilt u weten waar de lantaarnpalen precies uitgezet worden?

Op onze verlichtingspagina vindt u overzichtskaarten, waarop u kunt vinden waar de verlichting is uitgezet. De niet werkende lichtmasten hoeft u niet bij ons te melden.

Praat mee over de aanpassingen

Wij nodigen u uit om mee te praten over deze aanpassingen. U kunt tot 15 juni uw mening achterlaten op het online prikbord.
Op onze verlichtingspagina vindt u meer informatie over het onderzoek uitgevoerd door de Provincie Overijssel en Saxion Hogescholen. Vanaf 15 augustus worden de aanpassingen definitief.

Deze proef is mede mogelijk gemaakt door de Regio Zwolle en de provincie Overijssel. Gezamenlijk met de gemeenten in de Regio Zwolle gaan we bewuster met verlichting om.