Elektriciteit besparen?


Maandag 30 maart is er een gratis cursus 'elektriciteit besparen' bij DUW Parkstad, een project dat ondersteund wordt door gemeente Heerlen.

Besparen op elektriciteit kan heel makkelijk met de juiste aanpassingen. Energiebesparing helpt het klimaat, spaart kostbare grondstoffen en het scheelt je ook nog eens geld! Benieuwd hoe je het beste kunt beginnen? Kom dan maandag 30 maart naar de gratis cursus Elektriciteit Besparen bij DUW
Parkstad!

Begin vandaag nog met besparen

Het is vaak een kleine moeite om de dingen anders te doen, maar waar moet je beginnen? Zo gaat in een gemiddeld huishouden jaarlijks meer dan EUR100,- naar sluipstroom voor apparaten die niet gebruikt worden. Daarvan is twee derde te eenvoudig vermijden! Tijdens de cursus Elektriciteit
Besparen vertellen de adviseurs van DUW Parkstad hoe u thuis meteen kunt besparen en welke gadgets u hierbij kunnen helpen. En niet te vergeten welke positieve effecten deze besparingen hebben op uw elektriciteitsrekening!

Voor wie is de workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor woningeigenaren en huurders in Parkstad, die op een betaalbare wijze duurzame aanpassingen willen doen aan hun woning.

Inschrijven voor deze gratis cursus Elektriciteit Besparen kan via www.duwparkstad.nl.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij. VOL = VOL

Datum: 30 maart 2015
Tijd: 19.00u - 21.00u
Locatie: DUW Parkstad, Wilhelminaplein 25, Heerlen



Publicatiedatum: maandag 16 maart 2015

ga naar het nieuwsarchief