Inloopbijeenkomst woonwinkelcomplex in Balkbrug


16 maart 2015

Om de belangstelling te peilen voor koopappartementen in een woonwinkelcomplex in het centrum van Balkbrug wordt maandag 23 maart een inloopbijeenkomst gehouden.

Het terrein tussen supermarkt Plus Nanning en Welkoop in Balkbrug ligt al jaren braak. Eigenaar Veldstede Vastgoedprojecten BV heeft enkele jaren geleden voor dit gebied in goed overleg met de gemeente Hardenberg een plan gemaakt voor het realiseren van een woonwinkelcomplex.

Als gevolg van de economische crisis heeft de realisatie van dit project enige vertraging opgelopen.

Winkelruimte en appartementen
Het complex bestaat uit ongeveer 1.250 m2 winkelruimte (detailhandel) op de begane grond en daarboven vijftien appartementen. Veldstede Vastgoedprojecten is in gesprek met diverse gegadigden voor de winkelruimte. Een definitieve huurder of koper is nog niet bekend.

De koopappartementen zijn ruim tot zeer ruim en levensloopbestendig, met een ruime berging en de woning en in de kelder en met 2 parkeerplaatsen per appartement. Veldstede Vastgoedprojecten wil onderzoeken of er belangstelling is voor de koopappartementen in het complex.

Inloopbijeenkomst
Op maandag 23 maart 2015 tussen 17.00 en 19.00 uur vindt in het Trefpunt in Balkbrug een inloopbijeenkomst plaats over het plan. Belangstellenden kunnen hier het plan bekijken en er is informatie over de prijzen van de appartementen.

Vertegenwoordigers van Veldstede Vastgoedprojecten BV, Topos Architecten en de gemeente Hardenberg zijn aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Bij concrete belangstelling voor de koopappartementen is voorinschrijving mogelijk.

Procedure
Bij voldoende belangstelling, start de procedure om de bouw van het complex mogelijk te maken. De procedure wordt via de gemeentelijke informatiepagina en website bekendgemaakt.