Informatiemiddag over langer thuis wonen


16 maart 2015

Voor iedereen die meer wil weten over langer zelfstandig thuis wonen en alles wat te maken heeft met ouder worden, wordt vrijdag 20 maart een informatiemiddag gehouden in de Ouderenwinkel aan de Kollergang 9a te Hardenberg. De middag heeft als thema 'Langer thuis wonen'.

Tijdens de informatiemiddag van 14.00 tot 16.30 uur, georganiseerd door de Ouderenwinkel, zijn zo'n vijftien instellingen en bedrijven aanwezig om adviezen en tips te geven, producten te demonstreren, testen te doen en natuurlijk uw vragen te beantwoorden.

"Er is een beleveniswand waarop je kan zien wat je kunt aanpassen als je langer thuis wilt blijven wonen. Het voordeel van een informatiemarkt is dat je alle aanbieders van hulp en zorg bij elkaar hebt. Ook kun je er gratis ogen en oren laten testen en je bloeddruk laten meten en maaltijden
van een bezorgservice proeven", vertelt Menja Pullen van de Ouderenwinkel.

Lang zult u wonen
U woont prettig in een mooi huis in een gezellige buurt? U voelt er zich prima thuis en wilt er graag nog heel veel jaren comfortabel wonen? Dan kan het een goed idee zijn om nu al rekening te houden met de toekomst. Met kleine aanpassingen in uw huis zorgt u meteen voor extra comfort waarvan
u ook in de toekomst veel plezier zult hebben.

Lang zult u wonen laat u zien wat er zoal mogelijk is en waarvoor andere bezitters van een eigen huis hebben gekozen. Ook geeft Lang zult u wonen u tips voor prettig en veilig wonen. Tips voor nu en met het oog op de toekomst.
Kijk voor informatie op www.langzultuwonen.nl.