Wedstrijdformulieren `FF goedkoop of gratis ertussenuit' uitgedeeld!


Wedstrijdformulieren `FF goedkoop of gratis ertussenuit' uitgedeeld!

Vrijdag 13 maart heeft wethouder Smitsmans de formulieren uitgedeeld bij basisschool de Mozaiek als startmoment voor de wedstrijd `FF goedkoop of gratis ertussenuit'.

FF goedkoop of gratis ertussenuit

De leerlingen luisterden aandachtig naar de wethouder die vertelde dat alle ideeen en tips verzameld worden om er een leuk boekje van te maken. Wethouder Smitsmans heeft er alle vertrouwen in. "Kinderen zijn heel creatief in het bedenken van ideeen, ik heb er het volste vertrouwen in dat we
met deze wedstrijd voor iedereen binnen de gemeente Roermond mogelijkheden bieden om een dagje goedkoop op stap te kunnen gaan. Zo kunnen alle kinderen op meerdere manieren actief meedoen in Roermond en dat is uiteindelijk waar het om gaat."

Na de uitleg over de wedstrijd kregen de leerlingen een interactieve les over (omgaan met) geld. Deze les werd georganiseerd door medewerkers van algemeen maatschappelijk werk en Wel.kom. De kinderen reageerden enthousiast en deden allemaal actief mee.

Meedoen met de wedstrijd is nog mogelijk tot 20 maart. Stuur je ideeen en tips naar: Gemeente Roermond, afdeling sociale zaken t.a.v. Bart Steen, antwoordnummer 1057, 6040 VB Roermond (geen postzegel nodig). Of mail je tips en ideeen naar: tipssocialezaken@roermond.nl (vergeet je naam, adres,
school en leeftijd niet)

* Kijk hier voor meer informatie over de wedstrijd

Ff weg