Sportkampioenen 2014 gehuldigd


(16-03-2015)
groepsfoto sportgala

"Sportgala stimulans voor alle sporters"

Op zaterdagavond 14 maart werd in dorpshuis 't Perron voor de 16e keer het drukbezochte sportgala 2014 gehouden. Er werden weer diverse sportmensen gehuldigd om hen te eren voor de geleverde sportprestaties van het afgelopen jaar. Ruim 130 genomineerden kregen een herinneringsmedaille of
handdoek van wethouders Wilma van der Rijt en Mathieu Moons.
Bekers werden uitgereikt aan de volgende personen en teams:
sporttalent: dressuurruiter Lotte Meulendijks; sportvrouw: dressuurruiter Anne Meulendijks; sportman: atleet en marathonloper Pieter van Beekveld; sportvrijwilligersteam: leden van de vrijwilligersgroep van voetbalvereniging RKSV Sterksel; sportploeg: A-klasse team van handboogsportvereniging
Willem Tell; sportvereniging: Tennisvereniging Heeze. Ook sportiefste leerling Pjotr Martens (turner en schoonspringer) was erbij om een beker en oorkonde in ontvangst te nemen.
De presentatie van de avond was wederom in handen van plaatsgenoot en oud-profkeeper Hans van Breukelen en hockeyer Marcel Balkenstein.
Wethouder Mathieu Moons bedankte alle sporters en andere betrokkenen die hebben meegewerkt aan dit grootse sportevenement. "Een stimulans voor alle sporters om dit jaar weer het beste uit zichzelf te halen", aldus Moons. Vooral doorgaan met sporten was zijn devies.
Gemeente Heeze-Leende feliciteert alle genomineerden en sportkampioenen met hun behaalde sportprestaties. Tot het volgende sportgala!

Foto Heeze24