Globo opgenomen in Ovums MADP Decision Matrix Report

Globo opgenomen in Ovum's MADP Decision Matrix Report

PALO ALTO, Californie - (Business Wire)

Globo Plc. (LSE-AIM: GBO), wereldwijde aanbieder van zakelijk mobiliteitsmanagement en platformen en diensten voor applicatie-ontwikkeling, is opgenomen in Ovum's Beslissingsmatrix voor mobiele oplossingen in applicatie-ontwikkeling (Decision Matrix for Mobile Application Development Platform, MDAP) 2015-16. Globo wordt erkend als een belangrijke "Market Challenger" in de groep van 12 leidende MADP-aanbieders, met de potentie om uit te groeien tot een speler op het hoogste niveau.

De beoordeling van MADP-aanbieders door Ovum is gebaseerd op een brede aanpak die management van mobiele apps (mobile app management, MAM), mobiele apparaten (mobile device management , MDM), prestaties van apps (app performance management, APM), levensduur van apps (app lifecycle management, ALM) en mobiele beveiliging omvat.

Aanbieders dienden te voldoen aan een aantal criteria, waaronder het bedienen van meer dan 200 klantbedrijven, in staat zijn om middelgrote tot grote klanten te bedienen in meerdere processen en in staat zijn om een minimaal aantal functionele gebieden en specifieke pakketten te ondersteunen.

Michael Azoff, hoofdanalist voor IT Infrastructure Solutions bij Ovum, merkte op: "In de ontwikkeling van apps is de focus verschoven van programmeren voor het web naar programmeren voor het web en mobiel. De keuze van ontwikkelingsplatformen en technologieen is enorm en dit heeft het proces van het selecteren van een passende MADP bemoeilijkt. Ovum heeft samen met de leidende aanbieders in de markt een Ovum Decision Matrix voor MADP geproduceerd, het is zo ontworpen dat het gemakkelijker wordt voor bedrijven om een passende oplossing te vinden."

Verder voegde hij hieraan toe: "Globo is een snelgroeiend mobielgericht bedrijf dat ook een adviserende dienstendivisie heeft. Deze is verder versterkt door de recente acquisitie van Sourcebits, dit heeft veel kennis over eigen mobiele technologieen en het UI/UX-design van mobiele apps meegebracht. Globo kan voortborduren op zijn positie in de MADP-markt door de mogelijkheden in 2015 uit te bouwen, en er ligt een zeer verfijnd stappenplan om dat te realiseren. Gezien het gelijktijdige aanbodspectrum rond MDM en containeroplossingen via GO!Enterprise WorkSpace, bevindt Globo zich in een goede positie om een end-to-end EMM-mogelijkheid te leveren. Waar sommige concurrenten zich puur specialiseren in MADP, kan Globo zich richten op het aanbieden van compleet levensduurmanagement van apps en ook op management op apparaatniveau, zodat het veel verschillende vragen van bedrijven aan kan."

Costis Papadimitrakopoulos, CEO van Globo, zei: "Globo wordt erkend in een aantal van de belangrijkste industrierapporten van 2014-15. In het recente rapport van Ovum worden we geroemd om onze sterke productmogelijkheden in GO!AppZone, de breedte van ons unieke productaanbod en de innovatie en impact van Globo op de markt voor applicatie-ontwikkeling. Hierdoor wordt onze overtuiging versterkt dat we met onze zakelijke strategie en productstrategie op de goede weg zitten met een sterke en gedifferentieerde marktpositie."

Meer informatie over het MADP Decision Matrix-rapport 2015-16 van Ovum is hier verkrijgbaar.

Over het Decision Matrix-rapport van Ovum

De Ovum Decision Matrix identificeert en vergelijkt de leidende MADP-aanbieders, biedt richtlijnen voor de individuele mogelijkheden, sterke en zwakke punten van deze aanbieders binnen het volledige bereik van MADP-technologie en beoordeelt de kansen en gevaren waar ze mee te maken hebben.

Over Globo

Globo Plc. is een wereldwijde aanbieder van volledige platformen en diensten voor bedrijfsmobiliteit en applicatie-ontwikkeling. Onze GO!Enterprise (EMM) en GO!AppZone (MADP) aanbiedingen helpen bedrijven met het uitbreiden van hun betrokkenheid bij werknemers en klanten door middel van het mobiele kanaal via een beveiligde en uitbreidbare omgeving die op alle slimme apparaten draait. De Groep is internationaal werkzaam via dochterondernemingen en kantoren in de VS, Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azie. Globo werd erkend in het Gartner Enterprise Mobility Management Magic Quadrant van 2014 en Ovum's Decision Matrix for EMM Solutions voor 2014-15. Voor meer informatie gaat u naar www.globoplc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Globo Plc.

Voor media en analisten

Global Results Communications

Lora Friedrichsen of Valerie Christopherson, +1-949-608-0276

connect@globoplc.com

of

Asset Ogilvy Public Relations

Alcibiades Siaravas, +30 2106660406

alcibiades.siaravas@asetogilvy.gr

Zie het origineel.