iLEVEL lanceert Private Capital Data Platform 7.0

iLEVEL lanceert Private Capital Data Platform 7.0

Gegevenstransparantie en visualisatie van de volgende generatie voor particuliere kapitaalmarkten

NEW YORK - (Business Wire)

iLEVEL het toonaangevende platform voor portefeuillebewaking, analyse en transparantie voor particuliere kapitaalmarkten wereldwijd, heeft vandaag de release van iLEVEL 7.0 aangekondigd.

Het design van deze meest recente iLEVEL-release van het SaaS-platform in de cloud is aanzienlijk verbeterd, waarbij het accent is gelegd op de bruikbaarheid samen met de hogere prestaties van de functionaliteiten van het platform voor alle beleggingscategorieen en soorten ondernemingen. Het verbeterde geintegreerde platform van iLEVEL 7.0 vormt een hoogwaardige oplossing voor elke particuliere kapitaalfirma of belegger die zijn gegevens wil controleren en resultaten zien.

"Wij zijn overstelpt met positieve reacties van onze klanten over iLEVEL 7.0. Dit betekent een doorbraak in de gebruikerservaring, flexibiliteit en functionaliteit, en een drastische manier van waardetoevoeging in het hele ecosysteem van particulier vermogen," zei Kevin Black, CEO van iLEVEL. "Niets is zo goed als wat wij bieden aan investeringsondernemingen en commanditaire vennootschappen - voor alle particuliere vermogenscategorieen.

Innovaties en verbeteringen zijn:

* Nieuw design van de portaal- en iPad-app. Met het nieuwe navigatie- en analysesysteem wordt gebruikers eenvoudig toegang geboden tot informatie over portefeuilles, activa en fondsen, en tot de KPI's en analyses van specifieke bedrijven of sectoren.

* Verbeterde datavisualisatie. Het presenteren van gegevens door middel van nieuwe schermopties stelt gebruikers in staat te kiezen uit documentenlijsten, Google Maps(TM) en watervalgrafieken. De presentaties kunnen in de vorm van afbeeldingen worden geprint of opgeslagen en worden gebruikt

voor de toelichting op rapporten.

* Gegevensvalidatietools. Nieuwe bedrijfsregels en uitzonderingsrapporten minimaliseren het risico dat ongeldige gegevens verder in het systeem doordringen en ondersteunen het proces van de gegevensgoedkeuring(bijv., aangescherpte berichtgeving, etc.).

* Geintegreerde documentenbibliotheek. De gegevens waarnaar wordt verwezen in een bepaald rapport of presentatie kunnen nu direct worden gelinkt aan het brondocument in de iLEVEL-documentenbibliotheek, of rechtstreeks op het portaal verschijnen.

"iLEVEL heeft het platform door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en blijft de grens verleggen met deze nieuwe uitvoering van het portaal," zei Bill Murphy, Senior Managing Director en Chief Technology Officer bij The Blackstone Group. "Met deze recente verbeteringen kunnen we goed de tendensen onderscheiden en deze met een nog grotere visuele flexibiliteit en precisie rapporteren."

Het aantal bedrijven op iLEVEL is in het afgelopen jaar verdubbeld en omvat alternatieve investeringsondernemingen van verschillende grootte die een breed assortiment strategieen hanteren, waaronder private equity, vastgoed, kredieten en risicokapitaal. Klanten van vennootschappen onder firma analyseren op iLEVEL ruim 11.500 activa, en toonaangevende commanditaire bedrijven meer dan 62.000 activa voor meer dan 7.000 fondsinvesteringen. Bovendien volgen de gebruikers van iLEVEL meer dan een miljard datapunten voor hun investeringsportefeuilles.

Over iLEVEL

iLEVEL is een toonaangevend platform dat op transparante wijze portefeuilles bewaakt en analyseert voor de particuliere kapitaalmarkten wereldwijd. Met behulp van SaaS levert iLEVEL een platform in de cloud dat fondsbeheerders en beleggers in staat stelt gegevens te benutten en inzichten te verkrijgen door middel van een nooit eerder geziene transparantie in de particuliere kapitaalmarkt. Beleggers in iLEVEL zijn o.a. Blackstone (NYSE: BX), The Carlyle Group (NASDAQ: CG), Duff & Phelps, Hamilton Lane, Swift River Investments en Egis Capital Partners. Ga voor meer informatie naar www.ilevelsolutions.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

iLEVEL

Lauren Weiner, +1-646-747-9817

Directeur marketing

lweiner@ilevelsolutions.com

Zie het origineel.