Total Danenhoef - Oss uitgeroepen tot beste Total station in Nederland

16 maart 2015

Total Danenhoef - Oss uitgeroepen tot beste Total station in Nederland

Tijdens het jaarlijkse Top Service & COPA Award Gala op vrijdag 6 maart jl. in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk werden de beste Total tankstations van Nederland bekendgemaakt.

De top van het netwerk van Total in Nederland wordt dit jaar aangevoerd door Total Danenhoef aan de Graafsebaan in Oss. Dit station is uitgeroepen tot beste CoCo (Company Owned - Company Operated) - station en heeft de beste TankShop. Daarmee is Total Danenhoef ook Overall Winnaar 2015.

In de categorie "Beste CoDo" valt de eer te beurt aan Fa.Hermans aan de Beersdalweg in Heerlen, in de categorie DoDo aan Croonen & Zn. aan de Van Heemstraweg in Afferden en in de categorie de beste Carwash aan Servauto Vinxwaard aan de Prins Bernhardstraat in Vianen. Deze Nederlandse kandidaten dingen op 1 juni a.s. alle mee naar de Europese titels in Parijs.

Jaarlijks evalueert Total de kwaliteit van de prestaties van haar stations op basis van gestelde criteria als verkoopresultaten, prestatie in promoties, serviceverlening, klantvriendelijkheid en inzet personeel. Ieder land met een netwerk van Total tankstations kiest zijn best presterende stations, die meedingen naar de Europese Titel.

COPA staat voor Commercial Performance Award, welke prijs sinds 2010 wordt uitgereikt onder de best presterende stations van Total in West-Europa. In totaal doen ongeveer 3.500 stations aan met deze jaarlijkse competitie.

de 4 COPA Winnaars met in het midden Marella Smits (manager Oss) en Vincent Leroy (directeur Retail). de 4 COPA Winnaars met in het midden Marella Smits (manager Oss) en Vincent Leroy (directeur Retail). een juichende Marella Smits (manager station) van Danenhoef in Oss een juichende Marella Smits (manager station) van Danenhoef in Oss een overgelukkig stationsteam van Danenhoef in Oss (midden Marella Smits van Danenhoef in Oss) een overgelukkig stationsteam van Danenhoef in Oss (midden Marella Smits van Danenhoef in Oss)