Loopbaanorientatie dagen bij Rabo Vastgoedgroep


Loopbaanorientatie dagen bij Rabo Vastgoedgroep

Geplaatst op 17 maart 2015
[IMG]

De Unie vindt blijvende toekomstbestendige inzetbaarheid van de medewerker van groot belang. Dit is een wederzijdse verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Houd de regie zelf in de hand, wacht niet op werkgever, het is jouw toekomst.
Het werken aan je `plan B', betekent niet dat je van baan zou moeten veranderen, maar wel dat je voorbereid bent op de toekomst. Weten wat je zelf wilt en kunt is een goede basis. De talenten en de ontwikkelmogelijkheden scherp in beeld te hebben, geeft een gevoel van zelfvertrouwen en rust.

De werkgever, De Unie en de andere vakbonden hebben daarom jaren geleden al de loopbaan orientatie afgesproken (art 4.7). Eens in de vijf jaar mag je hier geheel gratis gebruik van maken. Het kost je zelfs geen dag verlof!
De Unie stimuleert de medewerkers bij Rabo Vastgoed groep gebruik te maken van deze loopbaanorientatie dag. Wij doen dat sinds enkele jaren door speciale dagen te organiseren. Wij hebben gemerkt dat jullie eerder naar zo'n door ons georganiseerde dag gaan, dan dat je individueel probeert een
dag te regelen.
Ook dit jaar organiseren wij weer zulke dagen. Je kan je nu opgeven. Een vakbondslidmaatschap is niet vereist, alle medewerkers kunnen zich aanmelden. Enige vereiste is wel, dat je in de laatste 5 jaar geen gebruik hebt gemaakt van deze loopbaanorientatie dag.
(Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen worden de locaties en data vastgelegd. Alle data zullen voor de zomervakantie gepland worden.)

Wil je meedoen, stuur dan een mail en vermeld je naam, je email en de afdeling waar je werkt, wij verzorgen dan de rest.
(Collega's van FGH Bank die zich al via het belangstellingsformulier hebben aangemeld hoeven dat niet opnieuw te doen.)

Heb je nog vragen over dit bericht neem dan contact op met Edith Werger, belangenbehartiger

Informatie

Sectoren: Finance