Kies uw droomhuis in Elspeet Noordwest


Op zoek naar een nieuwe woning in Elspeet? Dat kan nu in de nieuwe woonwijk ten noordwesten van het dorp. Uniek aan het plan is de grote diversiteit in de woningen en de mogelijkheid om zelf of met een groep uw droomhuis te realiseren. De verschillende type koop- en huurwoningen zijn
aantrekkelijk voor zowel starters, gezinnen als senioren. Zo kunt u kiezen uit een vrijstaande woning, twee onder een kap, een rijtjeswoning of een appartement. Tegelijk blijft de open en groene sfeer behouden. Een landelijke en dorpse omgeving waar u heerlijk rustig woont.

Meer informatie over de plannen kunt u lezen op de website www.elspeetnoordwest.nl. Ook kunt u zich hier inschrijven, zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

Woonenquete
Op 17 maart organiseerden de gemeente Nunspeet, Van Wijnen en Omnia Wonen een informatieavond voor het dorp. Tijdens de informatieavond konden geinteresseerden hun wensen en suggesties kenbaar maken via een woonenquete. De initiatiefnemers zullen zo veel mogelijk rekening houden met deze
wensen. Was u niet aanwezig op de informatieavond en bent u toch geinteresseerd? Ga dan naar de website en vul de enquete digitaal in.