Lees verder


Van 28 maart tot en met 30 april 2015 vindt in de provincie Friesland het woonoffensief plaats. Gedurende deze periode zijn er een aantal acties voor huizenkopers in Friesland.

Open Huizenroute

Op 28 maart 2015 vindt door heel Friesland een open huizenroute plaats. Ook een groot aantal woningen in Harlingen doet mee aan de open huizenroute. Voor deelnemende woningen kunt u kijken op www.funda.nl of contact opnemen met de desbetreffende makelaar.

Subsidies en regelingen

Tijdens de periode van het woonoffensief zijn er een aantal acties voor mensen die een huis kopen. Via deelnemende makelaars kan een woning aangekocht worden voor een speciaal aankooptarief. Daarnaast kunnen kopers van een woning tot EUR180.000 aanspraak maken op renovatiesubsidie. Voor
eigenaren van woningen bestaat ook de mogelijkheid om aanspraak te maken op de Friese energiepremie Voor de regelingen en voorwaarden kunt u kijken op www.woonoffensief.nl/wat-krijgt-u

Vragen

Voor vragen kunt u kijken op www.woonoffensief.nl of contact opnemen met de gemeente Harlingen, bereikbaar op gemeentebestuur@harlingen.nl of op 14 0517.