Wilt u vrijwilliger zijn bij Koningsdag?


Wilt u vrijwilliger zijn bij Koningsdag?U hebt waarschijnlijk al het nodige gehoord over de komst van de Koning naar Dordrecht op Koningsdag 27 april. Om deze dag tot een echt feest te maken, heeft de organisatie veel vrijwilligers nodig.

We zoeken gastheren/gastvrouwen/gidsen en op- en afbouwmedewerkers. Lijkt het u wat om als vrijwilliger mee te draaien tijdens deze feestdag? Meld u dan aan op de website www.koningsdagindordrecht.nl/vrijwilligers.

Wat verwachten we van een vrijwilliger?
U kent de binnenstad van Dordrecht zeer goed. U spreekt uitstekend Nederlands en beheerst daarnaast een tweede taal. De minimumleeftijd om u aan te melden als vrijwilliger is 22 jaar (geboren voor 27 april 1993). Goed om te weten: Het T-shirt dat u die dag krijgt, mag u houden. En natuurlijk
zorgen wij voor een lunchpakket en drinken. Wij kunnen helaas geen vergoeding voor reiskosten of uren bieden. Als vrijwilliger bent u niet in de gelegenheid om het (hele) programma van Koningsdag te zien.

Gastheer/gastvrouw/gids
Als gastheer/gastvrouw/gids werkt u in een team van zes personen en bent u het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers tijdens Koningsdag. U weet precies waar het feestje is, waar men het beste kan gaan staan om een glimp van de koning op te vangen en waar diverse faciliteiten zijn. Dankzij
een directe verbinding tussen de twee begeleiders in uw team en een centrale post, kunt u met uw team grote groepen bezoekers omleiden naar pleinen en straten waar het minder druk is. Zo werkt u mee aan het veilige verloop van de dag.

Op- en afbouwers
Voor en na het evenement zijn er mensen nodig voor de op- en afbouw en aankleding van de stad. Om bezoekers Koningsdag op een prettige manier te laten beleven, is het nodig om alles op tijd, goed en veilig op- en af te bouwen.

Aanmelden
Op www.koningsdagindordrecht.nl[IMG] vindt u meer informatie over de verschillende functies en tijdstippen. Wilt u meehelpen aan Koningsdag? Meld u dan aan als vrijwilliger. Gebruik daarvoor het inschrijfformulier op www.koningsdagindordrecht.nl/vrijwilligers[IMG].

Heeft u niet gevonden wat u zocht, of heeft u een andere reactie op deze pagina? Laat het ons weten.