Duurzaam Bouwloket


18-02-2015 Het Duurzaam Bouwloket voorziet u gratis en onafhankelijk van advies over energiebesparende maatregelen. Samen met 44 andere gemeenten kunnen onze inwoners bij hen terecht voor advies over energiebesparing.

Onafhankelijk energieadvies

Energiebesparende maatregelen kunnen uw energierekening flink omlaag brengen. Dit levert een leuke besparing en een duurzaam comfortabel huis op. Bewust omgaan met energie zorgt voor minder vervuiling van het milieu en het bespaart kostbare grondstoffen. Kortom er zijn voordelen te halen.
Daarvoor heeft de gemeente het Duurzaam Bouwloket in de arm genomen. De adviseurs van het Duurzaam Bouwloket bedienen samen zo'n 44 Nederlandse gemeenten.

Onafhankelijk advies van Duurzaam Bouwloket

Wilt u weten wat uw besparingsmogelijkheden zijn in en rondom uw woning? De adviseurs van het Duurzaam Bouwloket helpen u van A tot Z bij het verduurzamen van uw woning. Alle inwoners kunnen informatie en advies inwinnen door de website www.duurzaambouwloket.nl te bezoeken. Of u kunt de
bouwkundig adviseurs uw vraag stellen door een terugbel of e-mailverzoek via de website.
U kunt bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor onafhankelijke informatie en advies over:

* Duurzaam (ver)bouwen
* Energie besparen
* Energie opwekken
* Luchtkwaliteit en comfort in huis
* Energielabels
* Energiesubsidies en duurzaamheidsleningen

Meer weten?

Heeft u als inwoner vragen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen? Kijk voor meer informatie, bespaartips en energie besparende maatregelen voor uw woning op www.duurzaambouwloket.nl of neem contact op met de Duurzaam Bouwloket helpdesk.

Gratis tips

Ontvang wekelijks gratis tips door het Duurzaam Bouwloket
www.facebook.com/DuurzaamBouwloket
www.twitter.com/Dubo_Loket
U kunt zich via de website van het Duurzaam Bouwloket ook abonneren op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwe duurzame ontwikkelingen.
18-02-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws