Gemeentegids 2015 gratis af te halen


17-3-2015

Vanaf woensdag 18 maart 2015 is er een nieuwe editie van de Hoornse gemeentegids af te halen op diverse locaties in de stad.

Het is een gids boordevol praktische informatie over allerlei organisaties, instellingen en verenigingen in Hoornse. Verder geeft de gids informatie over belangrijke projecten in de gemeente, het gemeentebestuur, de gemeentelijke producten en diensten en plattegronden met straatnamenregister.
De gemeentegids is op diverse locaties in de stad af te halen en ook online te bekijken.

Gratis ophalen

De gemeentegids kan gratis worden afgehaald op verschillende punten in de gemeente. Dat kan onder andere in het stadhuis, de bibliotheek en alle wijkcentra. Een compleet overzicht van de afgiftepunten staat op www.hoorn.nl/gemeentegids. Er is een uitzondering gemaakt voor de inwoners van zorg-
en verpleeghuizen; zij ontvangen een gids op hun adres. Nieuw dit jaar is een speciaal katern voor senioren.

Duurzame uitgave

De gemeente Hoorn wil een duurzame gemeente zijn. Doordat de gids niet meer huis aan huis wordt verspreid, kon de oplage fors worden verminderd. Een milieubesparende maatregel dus.

De gids kan ook digitaal geraadpleegd worden via www.hoorn.nl/gemeentegids. De officiele Hoornse gemeentegids is een uitgave van Lokaal Totaal en is mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van vele adverteerders, organisaties, instellingen en verenigingen.