Kick Off project Buurt Battle Veendam


Op woensdag 18 maart 2015 vindt de Kick Off van de Buurt Battle Veendam plaats. Van 13.30 uur tot 15.00 uur kan iedereen (dus alle leeftijden) meedoen aan verschillende voetbalactiviteiten op het grasveld aan de Thorbeckestraat in Veendam. De Kick Off van de Buurt Battle is de start van een
maatschappelijk project dat de gemeente Veendam in samenwerking met FC Groningen organiseert.

Activiteiten

Tijdens de Kick Off wordt er een freestyle voetbalshow gegeven, zijn er luchtkussens en worden er verschillende voetbal oefeningen uitgezet onder begeleiding van Geert Fokkens en Angelo Cijntje. Dit alles vindt plaats op het grasveld aan de Thorbeckestraat (Veendam Noord).

Buurt Battle

De Kick Off van de Buurt Battle is de start van een maatschappelijk project van de gemeente Veendam in samenwerking met FC Groningen. In de komende zeven weken wordt er op woensdagmiddag training gegeven aan kinderen in twee verschillende leeftijdscategorieen (10 tot en met 12 jaar en 13 tot
en met 15 jaar). Door middel van de trainingen en maatschappelijke activiteiten kunnen de kinderen punten verdienen. Aan het einde van de trainingen mogen de kinderen met de meeste punten mee met het finale team en wordt er gestreden met andere wijkteams om een mooie prijs.

Deelname

Opgeven voor de Buurt Battle kan tot 20 maart 2015 via www.fcgroningen.nl/buurtbattle of tijdens de Kick Off. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Producten en diensten

* Pers
* Elektronisch Gemeenteblad
* Maandelijkse nieuwspagina
* Bekendmakingen
* Nieuwsbrief
* Gemeentegids