Uitslagenavond verkiezingen op stadhuis


Logo Waterschaps- en Provinciale Statenverkiezingen

Op woensdag 18 maart 2015 vinden er in Maassluis tegelijkertijd verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten en het Hoogheemraadschap van Delfland (waterschap). Op het stadhuis wordt tussen 21.45 en 22.15 uur de voorlopige uitslag voor de Provinciale Staten bekendgemaakt.

Bijwonen

De uitslag van de Waterschapsverkiezingen wordt vermoedelijk rond 23.00 uur, bekendgemaakt. U kunt de uitslagenavond in het stadhuis uiteraard bijwonen, u bent van harte welkom!

Experiment centraal tellen

De gemeente Maassluis doet bij de verkiezingen voor de provinciale staten en het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland van 18 maart 2015 mee aan een experiment waarbij de stemmen centraal worden geteld.

Voorlopige en definitieve uitslag

De stembureaus doen op 18 maart alleen een voorlopige telling van het aantal stemmen per partij. 's-Avonds kan dan een voorlopige uitslag worden gepresenteerd. Op donderdag 19 maart 2015 wordt in het stadhuis de definitieve telling op kandidaatsniveau uitgevoerd. De uitslag is naar verwachting
aan het eind van de middag bekend. De telling begint op 19 maart om 8.00 uur en is openbaar.

Meer informatie

Op deze site bij Verkiezingen 2015 provinciale staten en waterschappen vindt u meer informatie over de aankomende verkiezingen.