Feest op opgeknapte Nieuwe Brink 21 maart


18/03

Feest op opgeknapte Nieuwe Brink 21 maart

[IMG]
zaterdag 21 maart feestelijke heropening

De Nieuwe Brink is de afgelopen maand verfraaid met meer groen, nieuw straatmeubilair en een mooi kunstwerk. Dat is aanleiding voor een feestje: de Bussumse wethouders De Ridder, Van den Berg en Van Ramshorst zijn op zaterdag 21 maart om 13.00 uur aanwezig voor de heropening. Een mooi nieuw
begin, gelijktijdig met de Lentemarkt in het winkelcentrum.

Van 12.30 uur tot 15.30 uur is er voor de jonge bezoekers een springkussen en er komt een ballonnenclown. Vanaf 13.00 speelt er ook een dweilorkest.

De straatmanager en de ondernemers zijn blij met de verlevendiging van de Nieuwe Brink en hebben ook voor de komende maanden diverse activiteiten gepland in samenwerking met de ondernemers van de Havenstraat en Kapelstraat.

Eigen initiatief en beheer
De tijdelijke opknapbeurt is een initiatief van de nieuwe eigenaar van het gebouw van C&A, Partner&Partner. De gemeente, winkeliers en bewoners waren hierover positief gestemd. Er is een overeenkomst opgesteld tussen betrokken partijen over het beheer.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------