Werkorganisatie CGM sluit aan bij werkeninnoordoostbrabant.nl


Vanaf 19 maart 2015 is de werkorganisatie CGM die werkt voor de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert aangesloten bij www.werkeninnoordoostbrabant.nl. Op deze website plaatsen deelnemende overheidsinstanties hun vacatures. Daarmee wordt de site de plek voor alle regionale vacatures.

De website geeft een overzicht van alle beschikbare vacatures. Hierdoor kunt u eenvoudig zoeken naar een baan bij een van de deelnemende overheidsinstanties. Ook voor lokale en regionale zzp'ers en bemiddelingsbureaus is de weg naar de overheidsinstantie makkelijker en sneller. Via de site
kunnen zij direct reageren op opdrachten voor inhuur van extern personeel.

Wat staat er op de website?

De website bestaat uit een vacaturebank, een inhuurdesk en een loopbaancentrum. Via de vacaturebank plaatsen de deelnemende overheidsinstantie vacatures op de website. Op de inhuurdesk plaatsen de deelnemende overheidsinstanties opdrachten voor inhuur van extern personeel. Via het
loopbaancentrum vinden medewerkers informatie die interessant kan zijn voor hun loopbaan. Deze toepassing is nog in ontwikkeling.

Persoonlijk profiel

U kunt na registratie een persoonlijk wensenprofiel aanmaken en eenvoudig uw sollicitaties, favorieten en (privacy)gegevens instellen en beheren. Wilt u een melding voor een specifieke vacature? Dan kunt u dat aangeven via de e-mailservice.

Kijk voor meer informatie op www.werkeninnoordoostbrabant.nl. Klik hier voor de vacaturepagina van de gemeente Cuijk.