Toeristische gids gemeente Delfzijl in nieuw jasje


Op 16 maart overhandigde wethouder Hans Ronde tijdens het Toeristisch Cafe in Termunterzijl het eerste exemplaar van de nieuwe toeristische gids van de gemeente Delfzijl aan toeristisch en cultureel ondernemers. De gids heeft ten opzichte van die van 2014 een metamorfose onderdaan.

Naast de nieuwe huisstijl en fotografie is de gids nu tweetalig van opzet en zowel in het Nederlands en Duits te lezen. De plattegrond die in voorgaande jaren los van de gids te verkrijgen was, is nu geintegreerd in de gids.

Er gaat niets boven Groningen

De nieuwe opzet van de gids is het resultaat van de samenwerking met Marketing Groningen. Marketing Groningen is het bureau voor de toeristische marketing van de stad en provincie Groningen. Bekend van de slogan 'Er gaat niets boven Groningen'. De nieuwe opzet van de toeristische gids van de
gemeente Delfzijl past met de aanpassingen in de stijl van de andere toeristische gidsen die Marketing Groningen uitgeeft.

Verkrijgbaar bij VVV

De Recreatiegids gemeente Delfzijl, zoals de toeristische gids officieel heet, is vanaf vrijdag 20 maart te krijgen bij de VVV aan de Schoolstraat 6 in Delfzijl.