Wie wordt Jong & Oud-team van het jaar?


Geplaatst op 19-03-2015

ANBO en SBI Formaat organiseren een wedstrijd voor het Jong & Oud-team van het jaar. Doe ook mee en stuur een filmpje in! Het winnende team krijgt 1.000 euro.

Hoe werkt het?

Laat als bedrijf of organisatie met een kort filmpje (maximaal 1 minuut) zien hoe jullie omgaan met diversiteit op de werkvloer: hoe werken jong en oud samen op de werkvloer? Waarom werkt dit? Laat jong en oud aan het woord of geef op een originele manier aan waarom dit de beste aanpak is. Je
mag ook het `beste idee' aanleveren in het filmpje: hoe zou jouw organisatie/bedrijf het beste jong en oud kunnen combineren op de werkvloer? Hoe zou je dat aanpakken?

Stemmen

Zorg vervolgens voor zo veel mogelijk stemmen op www.jongenoudisgoud.nl voor het filmpje. Zet alle kanalen in om mensen te mobiliseren om het filmpje te waarderen op deze site. Op www.jongenoudisgoud.nl staan tips om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.

Finale

De vijf filmpjes met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Op 11 juni zal tijdens een feestelijke bijeenkomst in Doorn de winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit Liane den Haan, directeur ANBO, Jaap Jongejan, directeur van SBI Formaat, en Anneke Wilms,
projectadviseur van Instituut Gak. Uiteraard zijn de finalisten en andere deelnemers hier van harte bij uitgenodigd.

Op www.jongenoudisgoud.nl/team-van-het-jaar staan de voorwaarden om mee te doen aan de wedstrijd.

Insturen van filmpjes kan tot 1 juni a.s. naar jongenoudisgoud@anbo.nl en marketing@sbi.nl.

ANBO geeft alvast een voorzet met een voorbeeldfilmpje:

IFrame