20/03/2015


Laura van Kaam, winnares van The Voice Kids (2013), heeft vanmorgen haar nieuwste single `Running with the clouds' gelanceerd, die zij speciaal voor War Child heeft gemaakt.

Sinds 2013 is Laura ook actief als kids-ambassadeur voor War Child. Met haar single wil Laura aandacht vragen voor het werk van War Child. De single is verkrijgbaar via iTunes, Spotify, Google Play en Deezer.

Met de lancering van `Running with the clouds' start ook meteen een speciale scholenactie. Namens War Child roept Laura alle jongeren in Nederland op om ook in actie te komen om zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen. War Child heeft samen met KlasseTV een lespakket ontwikkeld voor
basisscholen en middelbare scholen in Nederland. Jongeren krijgen zo inspiratie en hulp bij het organiseren van hun actie. Verder worden via schoolboards op ruim 1.000 scholen jongeren direct aangesproken om zelf of met hun klas in actie te komen. De hoofdprijs gaat naar de klas die het meeste
geld ophaalt voor War Child. Deze klas wint een 100% gesponsorde internationale schoolreis verzorgd door Corendon. De actie loopt tot 1 juni 2015.