Segway tours door de stad zijn een groot succes


Segway Events goes national!

Rotterdam, 20150325 -- Een jaar geleden ging Segway Rotterdam succesvol van start. Onder begeleiding van een ervaren gids maak je kennis met dit bijzondere voertuig, gevolgd door een ontspannen tour door de stad. Lekker onthaasten terwijl je geniet van de prachtige Rotterdamse skyline, op een Segway! Wie wil dat nou niet? Niet zo vreemd dus, dat meer dan 2.000 mensen er vorig jaar voor kozen om een onvergetelijke tour met Segway Rotterdam te maken.

De reacties van de bezoekers in Rotterdam waren zonder uitzondering laaiend enthousiast. Daarom besloot ondernemer Christoffel Wielders in 2015 ook andere Nederlandse steden te gaan verkennen op de Segway.  “Na het succes van Segway Rotterdam leek het ons meer dan logisch om ons product nationaal in de markt te zetten.” Aldus Christoffel Wielders. Segway Events goes national!

Met Segway Events verken je het oude Nijmegen, het hippe Amsterdam, het knusse Utrecht of het statige Den Haag zonder enige moeite. Vind je balans en word één met de stad. Uiteraard krijg je tijdens de tour een professionele en enthousiaste begeleider mee die je leert hoe je de Segway bestuurt en je daarna de leukste plekjes van elke stad laat zien. 

Segway Events organiseert tours op maat, overal in Nederland. Ideaal voor groepen, toeristen en voor jou! Kies je stad, vind je balans en laat je verrassen door Segway Events. 

Segway Rotterdam, Parkhaven 9, 3016 GM Rotterdam, 010-302 18 89  info@segwayevents.nl / www.segwayevents.nl