Fiets en wandel mee in het buitengebied van Wehl en Nieuw-Wehl


RSS





Actueel bericht, 25 maart 2015

Op donderdagmiddag 2 april vindt in aanwezigheid van wethouder Van der Meijs de feestelijke presentatie plaats van twee nieuwe fiets- en wandelroutes in het buitengebied rondom Wehl en Nieuw-Wehl. Deze routes zijn samen met bewoners gerealiseerd in het project `Trots op onze Streek'. Vanaf
16.00 uur bent u van harte uitgenodigd om mee te fietsen of te wandelen. Het startpunt is bij de schuur van het Jagershuis Loilseweg 1 Wehl.

Fiets- en wandelroutes

In het buitengebied rondom Wehl en Nieuw-Wehl is een fietsroute van ruim 25 kilometer uitgezet langs cultuurhistorisch interessante plaatsen. Ook zijn er twee nieuwe gemarkeerde wandelroutes. Een rondom Nieuw-Wehl (6 km) en een in het Wehlse Bos (9 km). Op vier verschillende plaatsen zijn
informatieborden geplaatst. De folders van de fiets- en wandelroutes worden op 2 april 16.00 uur gratis uitgedeeld bij het Jagershuis, en u kunt meefietsen of - wandelen.

Trots op onze Streek

In het project Trots op onze Streek werkt de gemeente Doetinchem samen met actieve bewoners en Stichtingen als de Vrienden van het Wehlse Bos en Landschap en de Oudheidkundige Vereniging Wehl aan het meer zichtbaar en beleefbaar maken van de streekeigen cultuurhistorie.