Jongen beroofd | politie.nl


Laatste update:
25-03-2015 | 10:28

Breukelen - Een 11-jarige jongen uit Breukelen is dinsdag 24 maart slachtoffer geworden van een beroving. De jongen bleef ongedeerd. De politie startte een onderzoek en Burgernetdeelnemers keken uit naar de verdachte, maar die werd niet meer aangetroffen.

De jongen fietste omstreeks 16.25 uur over de Straatweg richting de Brugoprit en werd door een onbekende man ook op een fiets `klemgereden'. Hij werd de bosjes ingeduwd en door de man bedreigd met een steekwapen. De jongen moest het geld uit zijn portemonnee aan de man afgeven. Hierop fietste
de man weg.

Burgernet ingeschakeld

De geschrokken jongen fietste naar zijn woning waar de politie werd gewaarschuwd. Diverse agenten zochten de omgeving af en de politiecentralist van het operationeel centrum startte een Burgernetactie en verspreidde het signalement onder de deelnemers. De zoektocht leverde geen resultaat op.

Signalement

Het gaat om een licht getinte man met zwart stekelig haar. Hij droeg een zwarte pet en reed op een zwarte fiets met bagagerek met licht oranje krat met daarin een witte plastic tas.

Informatie melden

De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Volgens de beroofde jongen zou een wielrenner zijn langs gefietst en die zou mogelijk iets hebben kunnen zien. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad
Anoniem, telefoon 0800-7000. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op

Politie.nl.