Politie onderzoekt melding over gewonde man | politie.nl


Laatste update:
25-03-2015 | 10:40

Putten - De politie stelt een onderzoek in naar een melding over een gewonde man, die op dinsdagavond 24 maart op het parkeerterrein van een supermarkt aan de Bilderdijkstraat door een getuige was aangetroffen. De politie roept de man en getuigen op zich te melden.

De politie kreeg omstreeks 21.25 uur een melding van een getuige dat hij een lichtgewonde man op de parkeerplaats had aangetroffen. De man lag op de grond, naast zijn fiets en had bloed aan zijn handen. Hij wilde geen verdere bemoeienis en fietste even later weg.

Wel bloedspatjes

De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in en trof enkele bloedspatjes aan. Deze werden door het Team Forensische Opsporing veilig gesteld. Tijdens de verdere dienst is naar het mogelijke slachtoffer gezocht, maar dit leverde niets op.

Contact gezocht

Van de man is het volgende signalement bekend. Het gaat om een vijftiger met een baardje en enigszins onverzorgd. Hij reed op een zwarte fiets met oranje accenten en dubbele fietstassen.
De politie wil graag in contact komen met de bewuste man en getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.



2015145733