Samen een uur het licht uit voor de aarde!


Earth Hour logo

Tijdens Earth Hour, op zaterdag 28 maart 20.30 uur, gaat overal ter wereld 1 uur het licht uit. Met die krachtige symbolische actie geven elk jaar vele miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten aan dat we zuiniger moeten omgaan met onze aarde en samen krachten moeten bundelen voor
duurzame oplossingen. De gemeente Leerdam wil heel graag bijdragen aan duurzaamheid en roept dan ook iedereen op om mee te doen. Zelf zal de gemeente Leerdam de lichten uitzetten van de kubussen op het Dokter Reilinghplein en de spots op de Grote Kerk in de Kerkstraat.

Deze internationale actie van het Wereld Natuur Fonds toont aan dat door samen te werken iedereen een positieve bijdrage kan leveren aan het beschermen van onze toekomst en die van volgende generaties.

Geef de aarde door!

Onze leefwijze heeft grote impact op de natuur. Als iedereen de leefgewoonte van de gemiddelde Nederlander zou hebben, zouden er 3,5 aardbollen nodig zijn. Deze impact verkleinen lijkt soms moeilijk, maar het is wel mogelijk. En het begint bij jezelf. Als we ons daarvan allemaal bewust zijn,
geven we samen de aarde door.

Doet u ook mee?

Door mee te doen aan Earth Hour geef je samen met miljoenen anderen, in meer dan 152 landen, het signaal dat ook jij bijdraagt aan het doorgeven van een leefbare aarde.

Laat WNF weten dat u meedoet

Meld u of uw bedrijf/instelling aan op www.wnf.nl/earthhour. Ook vindt u op die website meer informatie en besparingtips.