Veel media-aandacht voor Esther Verhoef


Veel media-aandacht voor Esther Verhoef

Verhoef - Lieve mamaMorgenochtend is Esther Verhoef de hoofdgast bij Koffietijd om te spreken over haar nieuwe literaire thriller, Lieve mama, die op 31 maart bij uitgeverij Prometheus verschijnt. Het programma wordt om 10.00 uur uitgezonden op RTL4.

Houd de website van Koffietijd in de gaten voor meer informatie over de uitzending.

Vandaag is er een groot interview met Esther Verhoef verschenen in Algemeen Dagblad over de verfilming van Rendez-vous en haar zevende thriller, Lieve mama.

Afgelopen zaterdag verscheen ook een uitgebreid interview in De Telegraaf over Verhoefs moeilijke jeugd, de wijze waarop dit van invloed is geweest op haar schrijfwerk, maar bovenal over Lieve mama. "Ik ben een enorme control freak. Bij Lieve mama heb ik me tot aan de omslag bemoeid [...] Ik
ben meer dan tevreden." En over het thema van het boek zegt Verhoef: "Het is eigenlijk een verhaal over mijn grootste angst. Ik ben erg bang om in mijn eigen huis te worden overvallen. [...] Daarom heb ik dit thema bij de kop gepakt. Het is heel actueel."

Esther Verhoef is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Van haar psychologische thrillers en romans werden 1,9 miljoen exemplaren verkocht. Verhoefs werk is in tal van talen verschenen en meerdere malen bekroond en genomineerd. Ze won o.a. de NS Publieksprijs,
de Hebban Crimezone Award en de Diamanten Kogel.

Kijk voor meer informatie over de auteur op: http://www.estherverhoef.nl/

`Met Lieve mama heeft Esther Verhoef zichzelf overtroffen. Geweldige thriller!' Margriet

`Verhoef schetst personages die uitstijgen boven de standaard thrillerstereotypen.' Barnes & Noble Review

`Esther Verhoef hoort duidelijk tot de schrijvende elite in ons land.' Algemeen Dagblad