Doe mee met de Landelijke Opschoondag


woensdag 25 maart 2015

Bij het voorjaar hoort traditiegetrouw de voorjaarsschoonmaak.

Logo gemeente Borger-Odoorn Klik om te vergroten

Niet alleen in huis, maar ook op straat. Daarom vindt op zaterdag 28 maart de Landelijke Opschoondag plaats, in het kader van de Week van Nederland Schoon.

Iedereen kan meedoen

De gemeente Borger-Odoorn doet ook mee aan deze dag door initiatieven te ondersteunen waarmee zwerfaval gezamenlijk aangepakt wordt. Organisaties als dorpsbelangen, buurtverenigingen en scholen nemen het initiatief. In Klijndijk bijvoorbeeld kunt u zich om 9.30 uur melden bij Oes Hokkie (bij
het sportveld). Zowel volwassenen als kinderen kunnen in het hele dorp tot 11.00 uur de handen uit de mouwen steken. Als u zelf een idee hebt om mee te doen dan horen we dat trouwens ook graag.

Ondersteuning

De gemeente stelt onder meer grijpers en handschoenen ter beschikking. Dat aanbod geldt ook als u op een ander moment een opschoonactie/hemmeldag wilt laten plaatsvinden, bijvoorbeeld gecombineerd met activiteiten van een dorpsfeest.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Opschoondag, of wilt u uw school, vereniging of groep aanmelden? Neemt dan contact op met de gemeente via (0591) 535353 of gemeente@borger-odoorn.nl. Ook kunt u kijken op www.nederlandschoon.nl.











Nieuwsberichten