`Bureau Rijnmond' toont opnieuw beelden van verdachten ongeregeldhed..


Laatste update:
25-03-2015 | 13:36

Rotterdam - Het regionaal opsporingsprogramma `Bureau Rijnmond' toont deze donderdag opnieuw beelden van mannen die verdacht worden van het plegen van openlijke geweldpleging in Rome, voorafgaand aan de wedstrijd AS Roma-Feijenoord op 18 en 19 februari jongstleden.

Verder in Bureau Rijnmond:



Straatroof Beurstraverse

Twee mannen beroven op 24 januari een man van het geld dat hij eerder die avond in het casino heeft gewonnen. De beroving gebeurt met fors geweld, de man wordt geschopt en geslagen. De politie wil graag weten wie de mannen zijn, die op de beveiligingscamera te zien zijn.



Diefstal in Fitnessaccommodatie

In een Fitnessaccomodatie in de Conradstraat in Rotterdam wordt op 21 oktober vorig jaar op klaarlichte dag een aantal kledingkluisjes opengebroken. De verdachte is op beeld goed te zien, wie herkent hem?



Brandstichting

Bij een kantoorpand en een Partycentrum aan de Westhavenkade in Vlaardingen heeft zondagavond 8 maart een flinke brand gewoed. De politie houdt rekening met brandstichting en wil daarom graag weten of iemand die avond iets opvallends heeft gezien, voor, tijdens of na de brand. Wie weet meer
over deze brand en mogelijke brandstichting?

Zakkenroller

Op 17 januari hebben vier mannen het gemunt op de portemonnee van een 84-jarige dame. In Schiedam wordt haar portemonnee met daarin haar bankpas gestolen als ze boodschappen doet bij Albert Heijn. Er zijn scherpe beelden van een van de verdachten als deze later met de bankpas van het
slachtoffer pint.

`Bureau Rijnmond' is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.