Roermond by night: `Limburg Light Run 2015'


Roermond by night: `Limburg Light Run 2015'

17 April a.s. vindt de tweede editie van de `Limburg Light Run' plaats.

Met 300 deelnemers was de eerste `Limburg Light Run' in 2014 een succes. Vandaar dat Sportservice Roermond ook dit jaar weer het evenement organiseert. Deelname is gratis en aanmelden kan ter plekke; van 20 tot 21 uur op de markt in Roermond. Het startschot wordt gegeven om 21 uur. Het is de
bedoeling dat de deelnemers zich zo mooi mogelijk versieren met lampjes en lichtjes. De groep die het meest stralende middelpunt van de `Limburg Light Run' vormt, wint een leuke prijs!

Tijdens de `Limburg Light Run' krijgt men een voorproefje van de sfeer die kan worden verwacht bij de `Roermond City Run', die een week later, op 26 april, plaatsvindt. De `Limburg Light Run' begint op de markt en voert daarna door de straten en over de pleinen van de Roermondse binnenstad.
Degenen die niet van rennen houden kunnen ook deelnemen; er is namelijk ook een wandelroute van 1,5 km. De activiteiten vinden plaats in het kader van de Nationale Sportweek, die van 17 tot en met 25 april plaatsvindt. Meer informatie op: www.roermond.nl/sportweek.