Uitnodiging persbijeenkomst met drie toppers uit de financiele wereld

Op woensdag 25 maart 2015 vindt in het Concertgebouw in Amsterdam voor het derde opeenvolgende jaar het Investment Forum Amsterdam plaats, georganiseerd door Schroders, Fidelity en Deutsche Asset & Wealth Management. Thema van de bijeenkomst is: "Beleggen in een wereld uit balans".

U bent van harte uitgenodigd voor de persbijeenkomst waar drie zwaargewichten uit de wereld van beleggen hun visie geven op actuele economische thema's:

- Asoka Woehrmann (CIO Deutsche Asset & Wealth Management)

- Dominic Rossi (CIO Fidelity Worldwide Investments)

- Keith Wade (hoofdeconoom Schroders)

Beleggen in een wereld uit balans\\015

Het is de meest prangende vraag in de beleggingsindustrie en -advisering van dit moment: hoe moet je beleggen in de verstoorde wereld waarin we nu leven en vooral: hoe boek je rendement voor je klanten bij de huidige historisch lage rente?

Het drietal zal onder deskundige leiding ingaan op thema's als de uitdagingen waar de eurozone mee wordt geconfronteerd, zoals het Griekse probleem, deflatierisico's en oplopende spanningen tussen de herstructurerende en de niet-herstructurerende lidstaten.

Verder komen de hoge aandelenwaarderingen in de VS aan de orde, en de toenemende monetaire divergentie tussen de VS en Groot-Brittannie enerzijds en de eurozone en Japan anderzijds. Tevens wordt de blik gericht op de opkomende markten. Is dat misschien de regio om nu, vanwege de aantrekkelijke waarderingen, naar uit te wijken?

Tot slot deelt het drietal zijn onder- en overwegingen in de asset allocatie met het publiek.

Programma Persbijeenkomst (op uitnodiging en alleen na aanmelding)

12.00 - 12.30 uur Ontvangst pers (inclusief lunch)

12.30 - 13.45 uur Persbijeenkomst inclusief Q&A

Locatie

Het Concertgebouw, Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam