PERSUITNODIGING: start verkoop kavels en lancering website bedrijfslocatie De Werp

PERSUITNODIGING: start verkoop kavels en lancering website bedrijfslocatie De Werp

Op woensdag 25 maart om 16.30 uur, tijdens de TEL 2015, start de verkoop van de kavels van de nieuwe bedrijfslocatie De Werp in De Zuidlanden. Wethouder Henk Deinum geeft hiervoor het startsein, door de website www.werkenopdewerp.nl te lanceren.

De Werp is de nieuwe bedrijfslocatie in Leeuwarden en ligt in De Zuidlanden, nabij de Werpsterhoek, de nieuwe toegangspoort van Leeuwarden en de regio. De verkoop van de bouwkavels van fase 1 start, ten oosten van de Overijsselselaan, tussen Techum en het horecagebied bij de Werpsterhoek in. Deze locatie biedt veel ruimte voor groen en er is plaats voor 11 kantoorgebouwen. Het groene karakter blijft het belangrijkste kenmerk van dit gebied.

De Werp is op dit moment de enige nieuwbouwlocatie voor kantoren in Leeuwarden. Nog voor de verkoop is gestart, hebben zich de eerste gegadigden voor een bouwkavel al gemeld.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Uw redactie is van harte uitgenodigd op woensdag 25 maart om 16.30 uur op beurs TEL 2015 in het WTC Expo. Stand 5420 van de gemeente Leeuwarden.

Programma:

16.30 uur Ontvangst op stand 5420 gemeente Leeuwarden, beurs TEL 2015

16.40 uur Welkomstwoord door projectleider De Zuidlanden, Werner Brouwer

16.45 uur Start verkoop kavels De Werp/opening website www.werkenopdewerp.nl door wethouder Deinum

17.30 uur Einde bijeenkomst