De USS Connect API - automatisch bestelsysteem van unitedprint.com SE

De USS Connect API - automatisch bestelsysteem van unitedprint.com SE

Zakelijke klanten en resellers plaatsen bestellingen automatisch via baanbrekende interface

RADEBEUL, Duitsland - (Business Wire)

De online printshop unitedprint.com SE, met zijn befaamde merknamen print24, Easyprint en unitedprint, biedt nu een interface via de USS Connect API die het mogelijk maakt voor zakelijke klanten en resellers automatisch rechtstreeks bestellingen te plaatsen bij unitedprint.com SE via het bestelsysteem van het bedrijf. Een bestelling plaatsen kan nu op elk moment, snel, eenvoudig en volledig automatisch!

USS Connect stelt de online printshop in staat haar dienstverlening aan zakelijke klanten, klanten met omvangrijke bestellingen en resellers aanzienlijk uit te breiden. Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing van unitedprint.com voegt toe: "We geven onze zakelijke klanten al een aanzienlijke voorsprong met het onlangs gelanceerde EfS-programma, waarin we extra snelle dienstverlening bieden tegen het standaardtarief. Met de USS Connect-interface voegen we nu nog een belangrijke aanvullende bonus toe door onze klanten in staat te stellen tijd te besparen bij het verwerken van bestellingen. Hierdoor kunnen ze zich volledig richten op hun bedrijfsactiviteiten en hun klanten, en hoeven ze geen tijd te besteden aan het invoeren van bestellingen op onze websites." Potentiele zakelijke klanten kunnen zich nu aanmelden voor een aansluiting op de interface. Ze worden dan op een later tijdstip benaderd door een professioneel team.

Door middel van het partnerprogramma "Become a reseller" voorziet unitedprint.com SE alle klanten die nog niet over eigen winkelsysteem beschikken van de complete infrastructuur die nodig is voor een web-to-print bedrijf, met inbegrip van USS Connect. Dit maakt het eenvoudig voor klanten van unitedprint SE om zich in de e-commerce te begeven.

unitedprint.com SE, is samen met haar merken print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat, alsmede unitedprint shop services een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd op het gebied van online printing. unitedprint voorziet haar klanten van pamfletten, posters, ansichtkaarten, brochures, visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer in de hoogste kwaliteit, met de kortste levertijd en tegen de laagste prijs. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m^2. Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen - Belgie, Brazilie, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italie, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenie, Slowakije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

De tekst van deze aankondiging in de oorspronkelijke brontaal geldt als de officiele, gezaghebbende versie. Vertalingen worden slechts voor het gemak geleverd, en dienen te worden geraadpleegd onder verwijzing naar de tekst in de brontaal. De oorspronkelijke tekst in de brontaal is de enige versie van de tekst die wordt geacht rechtsgeldig te zijn.

unitedprint.com SE

Mevr. Maria Lehmann

0049 (0)351 / 27225388

presse@unitedprint.com

Zie het origineel.