Adecco mag zich in 2015 wederom Great Place to Work(TM) noemen

Zaltbommel, 25 maart 2015 - Adecco en Ajilon, beide onderdeel van Adecco Group Nederland, mogen zich in 2015 wederom Great Place to Work(TM) noemen. De notering op de lijst van Beste Werkgevers van Nederland is dinsdagavond bekendgemaakt, tijdens een feestelijk business event in Amsterdam.

Adecco behaalde een 11de plaats op de erelijst; Ajilon een 15de plaats. In deze mooie posities hebben de eigen medewerkers de grootste stem gehad.

De jaarlijkse Great Place to Work(TM) Survey screent bedrijven op criteria als vertrouwen, trots en werkplezier. Medewerkers van de deelnemende organisatie vullen anoniem een enquete in en kennen daarmee punten toe aan werkgeverskwaliteiten als geloofwaardigheid van beleid en management, respect, eerlijkheid en kameraadschap. Onderzoek heeft aangetoond dat dergelijke aspecten doorslaggevend zijn voor goed werkgeverschap. Great Place to Work(TM) is een van oorsprong Amerikaans initiatief, dat intussen wereldwijd navolging vindt. Ieder jaar doen er circa 7.000 werkgevers uit 47 landen mee.

Vertrouwen

Adecco Group Nederland is trots op haar twee vermeldingen op de erelijst. Adecco (General Staffing) heeft voor de tiende keer deelgenomen aan het onderzoek, dat aansluit op de kernwaarden van de full service HR-dienstverlener: Team Spirit, Responsibility, Passion, Customer Focus en Entrepreneurship. "Die kernwaarden staan centraal in ons werkgeverschap", zegt Monique Onstenk, HR Director Adecco Group Nederland. "De uitslag van de survey toont aan dat onze medewerkers vertrouwen hebben in het beleid en de ambities van de organisatie. Dit is de voorwaarde om ons werk goed te doen."

Samen

Voor Ajilon (Professional Staffing met de focus op Young Professionals, IT, Engineering, Finance, Freelance en Technology) is dit de tweede keer dat de onderscheiding wordt toegekend. In 2014 nam Ajilon voor het eerst deel en ontving direct het predicaat Great Place to Work(TM) als verrassing. Michel de Lassaquere, Director Professional Staffing: "Vorig jaar waren we al heel blij dat we direct als Great Place to Work(TM) werden aangemerkt. Voor onze ambitie en inzet in het afgelopen jaar zijn we nu weer beloond met een prachtige notering! Daar ben ik erg trots op."

Over Adecco Group Nederland

Adecco Group Nederland bestaat uit Adecco, Ajilon, Badenoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison. Adecco biedt General Staffing Services aan alle sectoren. Ajilon biedt bedrijven, overheden en non-profit organisaties persoonlijke en deskundige oplossingen voor Professional Staffing vraagstukken met de focus op Young Professionals, IT, Engineering, Finance, Freelance en Technology. In Nederland is Adecco actief met circa 1.000 medewerkers vanuit ruim 150 vestigingen. Wereldwijd is Adecco de grootste aanbieder van HR-oplossingen met meer dan 31.000 medewerkers, actief vanuit ruim 5.100 kantoren in meer dan 60 landen. Dagelijks zetten ruim 650.000 flexwerkers en professionals zich namens Adecco in bij meer dan 100.000 opdrachtgevers. De Adecco Group is een Fortune Global 500 onderneming.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Rinus Wittenberg, Marketing, 06 53919796, rinus.wittenberg@adecco.nl. Voor algemene informatie verwijzen wij u naar www.adecco.nl en/of www.ajilon.nl.