Uitbreiding van RES Service Provider-programma biedt meer innovatie aan partners

Uitbreiding van RES Service Provider-programma biedt meer innovatie aan partners

RES-partners die IT-diensten leveren kunnen nu meer innovatie bieden door middel van self-service en proactieve oplossingen voor de digitale workspace

PHILADELPHIA en AMSTERDAM - (Business Wire)

RES Software, het toonaangevende bedrijf op het gebied van digitale workspacetechnologie, heeft de uitbreiding van haar RES Service Provider-programma bekendgemaakt. Hierdoor kunnen partners die gehoste of beheerde IT-diensten willen leveren beschikken over meer methoden om de effectiviteit van een in steeds sterkere mate digitaal en wendbaar personeelsbestand te verhogen. Het RES Service Provider-programma is uitgebreid met de RES IT Store, een geautomatiseerde, intuitieve store voor service-apps die een revolutie teweegbrengt in de wijze waarop mensen gebruikmaken van, en een abonnement nemen op diensten en apps. Het programma is opgezet om partners te helpen meer opties en flexibiliteit te leveren aan hun klanten, waaronder:

* Prijsmodellen voor hosting waarin rekening wordt gehouden met de schaal van de implementatie

* Ondersteuning van alle belangrijke desktop delivery platforms van Citrix (CTXS), Microsoft (MSFT) en VMware (VMW)

* Integratie met verscheidene ITSM- en MDM-technologieen en de meeste gangbare clouddiensten

* Individuele mogelijkheden voor branding binnen de producten van RES Software

* Verhoogde efficientie bij het dienen van de klant door middel van automatisering van veel voorkomende, herhaalde taken.

"Onze partners zijn uiterst waardevol voor onze klanten. En nu, met de introductie van de RES IT Store, helpt dit programma hen nog meer te bieden," aldus Bob Janssen, oprichter en Chief Technology Officer van RES Software. "We zijn er trost op dat onze partners als adviseurs worden vertrouwd door de meest innovatieve ondernemingen ter wereld, en we helpen hen bij het leveren van een flexibele, veilige digitale workspace aan hun klanten, waardoor de productiviteit van hun werknemers kan worden verhoogd zonder dat dit leidt tot hogere kosten."

RES Software biedt partners en klanten diverse startpunten voor projecten, zodat organisaties zich kunnen concentreren op de gebieden die de meest directe impact hebben. Tot de initiatieven waar klanten snel rendement van hun investeringen in RES Software zullen zien, behoren onder andere:

* Onboarding en offboarding van werknemers

* Modernisering van de workspace

* Optimalisatie van de servicedesk

* Zekerheid voor een wendbaar personeelsbestand

Meer informatie over het RES Software Service Provider-programma kan worden verkregen door een bezoek te brengen aan www.ressoftware.com/how-to-buy/partners en de koppeling "Enroll in RES Partner Program" te selecteren.

Over RES Software

RES Software verhoogt de wendbaarheid en effectiviteit van het personeelsbestand door middel van self-service en het optimaliseren van de levering van service en apps. Dankzij de persoonsgerichte benadering tot diensten, helpt RES Software organisaties betere bedrijfsresultaten te behalen met een betere werkersbeleving, alsmede gestroomlijnde operationele activiteiten en een verlaagd risico. RES Software is de trotse eigenaar van talrijke gepatenteerde technologieen, biedt sneller rendement en levert een superieure klantenondersteuning aan meer dan 3000 bedrijven wereldwijd. Volg voor meer informatie de nieuwsberichten op Twitter @ressoftware en bezoek www.ressoftware.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Freestyle PR

David Splivalo, +1-703-798-2395

david@freestylepr.com

Zie het origineel.