Doe-het-zelfzaken bestellen 50.000 producten in THR webshop via app


UTRECHT, 20150325 -- Groothandel THR geeft doe-het-zelfzaken de mogelijkheid om bestellingen in de webshop te plaatsen via een app. De THR Scan & Bestel app werkt naast Android nu ook op mobiele apparaten met het iOS-besturingssysteem. Dat wil zeggen dat de toepassing nu ook gebruikt kan worden op smartphones en tablets van Apple. De app is in opdracht van THR ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Negeso, dat niet alleen webdesigns en websites, maar ook webshops en apps realiseert.

[THR App] THR is een groothandel in doe-het-zelfartikelen en professionele bouwmaterialen en levert 50.000 artikelen uit voorraad. Het bedrijf beschikt over een webshop en heeft internetbedrijf Negeso de opdracht gegeven een app te ontwikkelen waarmee ondernemers snel en gemakkelijk bestellingen in die webshop kunnen plaatsen. De app kon tot voor kort enkel gedownload worden op Android smartphones en tablets, maar is nu ook gratis beschikbaar in de App Store van Apple. Klanten met een iPhone of iPad kunnen de mobiele toepassing nu dus ook gebruiken.

De Scan & Bestel app van THR is ontwikkeld opdat ondernemers snel en overzichtelijk bestellingen bij THR kunnen plaatsen, waar en wanneer ze maar willen. Om een bestelling te plaatsen, dient men een account te hebben op de webshop van THR en via de app de barcodes van de gewenste artikelen te scannen. De app toont productinformatie en voorraadgegevens. Met één druk op de knop wordt de bestelling verzonden en is deze in de winkelwagen op de webshop terug te vinden. Daar kan de bestelling, na eventuele wijziging of aanvulling, definitief afgerond worden. De app biedt daarnaast nog vele andere handige functies en toont ook speciale “push marketing” aanbiedingen die met één klik kunnen worden besteld.

Over Negeso
Negeso (www.negeso.nl) realiseert al ruim 15 jaar  webdesigns, websites, webshops, portals, SEO, tekst, vertalingen, infographics en apps, en biedt consultancy, maatwerk en interfacing en full-service hosting en support.

Over THR
THR (www.thr.nl) is dé groothandel in doe-het-zelfartikelen en professionele bouwmaterialen en levert 50.000 artikelen uit voorraad.