Nieuwbouwprojecten in Veenendaal en Culemborg van start


27 maart 2015

Heijmans is gestart met de bouw van twee nieuwbouwprojecten in Veenendaal en Culemborg. Het project Hof van Berlage in Veenendaal Oost bestaat uit 27 koophuizen, waarvan de eerste 14 het tweede kwartaal van 2015 worden opgeleverd. Vorige week is gestart met de bouw van de overige 13 huizen.
Naar verwachting worden deze in het derde kwartaal van 2015 opgeleverd.

In de uitbreidingswijk Parijsch Zuid in Culemborg is Heijmans gestart met de bouw van 15 huizen. Het betreffen eengezinshuizen, waarvan zes hoekhuizen, die volgens het Heijmans Wenswonen concept worden gerealiseerd. De huizen worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2015 opgeleverd.

De huizen in beide projecten worden ontwikkeld en gebouwd volgens het Heijmans Wenswonen concept. Een van de voordelen die met het Heijmans Wenswonen concept worden behaald is een ontwerp op maat binnen een uniforme bouwmethode.

De Hof van Berlage

De huizen van De Hof van Berlage zijn geinspireerd op de traditionele jaren '30 architectuur. De raamindeling en rode bakstenen zijn hiervoor kenmerkend, maar ook de blank gelakte houten voordeur. Daarnaast zijn er verschillende indelingsvarianten en uitbouwopties mogelijk en zijn de huizen
uitgerust met vloerverwarming en onderhoudsarme materialen. De Hof van Berlage ligt tussen de natuurontwikkelingszone De Groene Grens en de stad Veenendaal. Dat maakt het een fijne wijk om te wonen en te leven. Nagenoeg alle huizen zijn verkocht.

1578,1 Heijmans - Manhof Veenendaal - Rijwoning 300 dpi.jpg

Het project Hof van Berlage in Veenendaal Oost bestaat uit 27 koophuizen.

Parijsch Zuid

De huizen zijn geinspireerd op de jaren '20 architectuur met witte gevels. Daarnaast zijn er verschillende indelingsvarianten en uitbouwopties mogelijk en zijn de huizen uitgerust met vloerverwarming en onderhoudsarme materialen. Parijsch Zuid is een jonge woonwijk in de Betuwe ten westen van
Culemborg. Door zijn centrale ligging in Nederland zijn steden als Amsterdam, Utrecht en Den Bosch goed bereikbaar.

De huizen zijn onderdeel van de 134 huizen uit de eerste fase van Parijsch Zuid, waarvan Heijmans vorig jaar de eerste 14 huizen heeft opgeleverd. Heijmans werkt in deze fase samen met de gemeente Culemborg, Mourik Groot Ammers (samen CV Parijsch) Van Arnhem Ontwikkeling en Van Wanrooij
Projectontwikkeling.

1704,0 Heijmans - Parijs-Zuid Culemborg Straatbeeld bouwnr 88-74 _300DPI....jpg

Parijsch Zuid: De 15 huizen zijn onderdeel van de 134 huizen uit de eerste fase.

Heijmans Woon Concept

Het Heijmans Woon Concept biedt zowel huur- als koophuizen, die onder de labels Heijmans Huismerk (huur) en Heijmans Wenswonen (koop) worden verkocht. Heijmans werkt daarbij landelijk samen met vaste co-makers. Dit werkt gunstig op de snelheid van het bouwproces, de kwaliteit en het hoge
afwerkingsniveau van de huizen. Daar bovenop zijn de huizen energieneutraal te maken en volledig naar wens van bewoners aan te passen.

In totaal heeft Heijmans in 2015 zo'n 600 Heijmans Woon Concept huizen in ontwikkeling, dan wel in uitvoering. Medio mei wordt het 500^e huis opgeleverd. Met nieuwbouwprojecten als De Hof van Berlage en Parijsch Zuid bewijst Heijmans toonaangevend te zijn op het gebied van conceptueel bouwen.

Meer informatie

Menno Molenaar

Ontwikkelaar

* mmolenaar@heijmans.nl
* Bekijk mijn profiel
* +31 (0)64 601 68 67

Marcel Sinte Maartensdijk

Ontwikkelaar

* sintemaartensdijk@heijmans.nl
* Bekijk mijn profiel
* +31 (0)6 520 169 07

* Deel op LinkedIn
* Deel op Twitter
* Deel op Facebook
* Deel via e-mail

* Deel op LinkedIn
* Deel op Twitter
* Deel op Facebook
* Deel via e-mail

Meer Heijmans

Hectiek of ruimte?
Expertise

Gebiedsontwikkeling

Hectiek of ruimte?
Bekijk deze expertise
Wonen start met luisteren

Heijmans Wenswonen

Wonen start met luisteren
Bekijk deze pagina
Een concept, uw keuzes

Heijmans Woon Concept

Een concept, uw keuzes
Bekijk deze pagina
20 koophuizen volgens Heijmans Woon Concept
Nieuws

Bouw 'Ons Huuske' in Apeldoorn van start

18 december 2014
Bekijk dit bericht