Landelijke Opschoondag was groot succes!


Op zaterdag 28 maart werd de Landelijke Opschoondag in het Land van Cuijk en Boekel georganiseerd. In totaal waren ruim 330 vrijwilligers in gemeente Mill & Sint Hubert actief!

Ondanks het regenachtige weer in de middag is er weer heel veel zwerfafval opgeruimd. Het goede nieuws is dat het gevoel onder de vrijwilligers leeft dat het wel minder was dan vorig jaar. Wethouder Jos van den Bogaart heeft geprobeerd om bij alle (buurt)verenigingen langs te gaan om de
vrijwilligers te bedanken en iets lekkers uit te delen. Daarnaast was er ook nog een leuk cadeautje voor de kinderen als beloning voor het harde werk.

Opschoondagen voor scholen

Op dinsdag 31 maart en donderdag 2 april zijn ook nog eens 3 scholen aan de slag geweest om de buurt rondom school schoon te maken. Zij hebben weer en wind getrotseerd!

Wij bedanken alle deelnemers voor hun inzet!

Meer informatie

Voor alle informatie over de afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel kijkt u op www.afvalaanbieden.nl of download u De AfvalApp. U kunt voor vragen ook een e-mail sturen naar info@afvalaanbieden.nl of bellen met de Afvalinfolijn: (0485) 338 352.

Jos van de Boogaart bij "oudervereniging basisschool De Schare" uit Sint Hubert