Mijn Bloemist van het jaar: 4 FloraHolland klanten strijden mee


07 april 2015

Mijn Bloemist van het jaar: 4 FloraHolland klanten strijden mee

Op maandag 2 maart is de tweede editie van de verkiezing "Mijn Bloemist van het Jaar" van start gegaan. Ook 4 FloraHolland klanten strijden mee naar de titel Mijn Bloemist van het jaar!

Mijn Bloemist Van Het Jaar Verkiezing

Bloemisten die inkopen op de Bloemistenklokken

FloraHolland is trots dat maar liefst 4 klanten van de Bloemistenklokken mee dingen naar de begeerde titel "Mijn Bloemist van het Jaar". Voor u een kort overzicht:

Klanten Bloemistenklok Eelde
Bloembinderij Marcel Kuipers uit Haren (Groningen)
Hilbrands Bloemen en Wonen uit Westerbork (Drenthe)

Klanten Bloemistenklok Naaldwijk
Bloemenhuis Vissers uit Hoogerheide (Noord-Brabant)
JP-Bloembinders uit Gouda (Zuid-Holland)

Er is door consumenten al volop gestemd op hun favoriete bloemist. Brengt u uw stem uit op een of meerdere klanten van FloraHolland? U heeft nog de tijd, de stemronde sluit eind mei 2015.

* Direct stemmen

Intensieve beoordeling

Aan de hand van consumentenstemmen, mysteryshopperbeoordelingen en een kritische beoordeling door de vakjury worden in juni allereerst 12 provinciewinnaars bepaald. De provinciewinnaars gaan vervolgens met elkaar de strijd aan om eindwinnaar te worden. De winnende bloemist wordt op 4 november
bekend gemaakt en mag zich twee jaar lang 'Mijn Bloemist van het Jaar' noemen.

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar

De verkiezing is een initiatief van branchevereniging VBW, bloemistenvakblad Bloem & Blad en steekschuim- en snijbloemenvoedingproducent Smithers-Oasis en wordt mede mogelijk gemaakt door FloraHolland, Alflora, Waterdrinker Aalsmeer en de stichting Sociaal Fonds Bloemendetailhandel.