Woensdag 15 april 2015: viering 10 jaar Bijsteren


Woensdag 15 april 2015: viering 10 jaar Bijsteren

Op 16 februari 2006 is de bouw van de woonwijk Bijsteren feestelijk gestart.

Woensdag 15 april 2015 om 17.00 uur zullen de heren N. Gerritsen (projectwethouder Bijsteren) en J. Grift (directeur Bemog Projektontwikkeling) de melkbus openen, die bij de start van de bouw van Bijsteren een rol speelde. Deze handeling vindt plaats op de buitenplaats bij Kindcentrum
Pepersgoed. De bewoners van Bijsteren zijn van harte welkom deze gebeurtenis bij te wonen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en een drankje.



Op 16 februari 2006 is de bouw van de woonwijk Bijsteren feestelijk gestart. Tijdens deze middag is een melkbus begraven met brieven van toekomstige bewoners waarin ze hun wensen en verwachtingen voor deze nieuwe wijk hebben omschreven.



Er ligt na bijna 10 jaar een prachtige woonwijk en Bijsteren nadert haar voltooiing. De gemeente Putten heeft in nauwe samenwerking met Bemog Projektontwikkeling de ontwikkeling van Bijsteren verzorgd. De projectorganisatie telde vorig jaar haar 100e projectgroep en heeft op 15 april haar 50e
stuurgroepvergadering. Dit is een goede reden om het 10 jarig bestaan van Bijsteren te vieren en daarbij samen met enkele bewoners van toen terug te kijken op wat Bijsteren geworden is.

Laatst gewijzigd: 07 april 2015