Goed Bezig organiseert Flagfootball en leert schoolkinderen de konin..


07-04-2015: Flagfootball is een sport die erg veel lijkt op American football. Bij flagfootball probeer je door samen te spelen of te rennen met jou team aan de overkant van het veld te komen.

Elke speler heeft een riem om waar vlaggetjes aan hangen, als de tegenstander jou en je team wil tegenhouden mogen ze jou niet tackelen, maar mogen ze je vlaggetje afpakken. De bal is dan voor de tegenstander.

Doel van het spel

Het doel van het spel is, om zo ver mogelijk te komen in het veld en daardoor punten te scoren. Als je met de bal aan het einde van het veld komt scoor je een punt. Dit is hetzelfde als bij American football. In maart spelen we binnen, maar in april gaan we lekker naar buiten. Lijkt het je
leuk om mee te doen? Meld je dan snel aan.

Let op opgeven voor deze activiteit is verplicht en kun je doen via www.goedbezigoldebroek.nl.

Oldebroek: 2, 9, 16 april; Schoolplein Regenboog
Oosterwolde: 31 maart 7, 14 april; JAP

Voor alle sportinstuiven geldt: groep 3 t/m 5: 15:30 - 16:15 uur en groep 6 t/m 8 16:15 - 17:00 uur.

Koningsdans

Op vrijdag 24 april 2015 vinden de Koningsspelen plaats. Als aftrap van deze Koningsspelen, wordt met alle kinderen in de gemeente Oldebroek de koningsdans geoefend. Om deze dans aan te leren gaat het team van Goed Bezig, in de week van 13 t/m 17 april, alle scholen in de gemeente Oldebroek
langs. We oefenen deze dans op het nummer `Energie' van Kinderen voor Kinderen.

Tevens krijgen alle kinderen een presentatie over het aanmaken van een account op www.goedbezigoldebroek.nl. Via het Goed Bezig account kunnen kinderen zich aanmelden voor alle sportieve activiteiten die er te doen zijn in de gemeente Oldebroek.

Informatie

Voor meer informatie en foto's van evenementen is Goed Bezig Oldebroek te volgen via www.goedbezigoldebroek.nl en social media; twitter: @CFOldebroek, en facebook: facebook.com/cfoldebroek.

Voor vragen kun je contact opnemen met Yvo Oostra, yoostra@oldebroek.nl / 038-37558658