Bijeenkomst over woningbouw in Lutten


07 april 2015

In Lutten zijn diverse mogelijkheden voor woningbouw of verbouw van een bestaand pand tot woningen. Daarom houdt Plaatselijk Belang Lutten en initiatiefgroep Lutten Leeft op donderdag 9 april 2015 tussen 19.00 en 21.00 uur in d'Olde Stee een informatieavond over woningbouw in Lutten.

De informatieavond is bedoeld voor iedereen die op wat voor manier dan ook belangstelling heeft om in Lutten te blijven wonen of te gaan wonen.

De avond begint met een korte presentatie over de mogelijkheden voor het realiseren van starterswoningen/-appartementen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen of seniorenwoningen in Lutten. Het kan hierbij gaan om zowel huur als koopwoningen.

Zelfbouw
Ook zelfbouw behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld als een groep jongeren het initiatief neemt om op een door de gemeente aan te wijzen locatie woningen te (laten) bouwen.

Het Woonteam van de gemeente Hardenberg is aanwezig om een toelichting te geven. Daarnaast zijn vertegenwoordigers van Rabobank Vaart en Vechtstreek en Beter Wonen Vechtdal aanwezig.