Dit is mijn leven: Song*l Incesulu


Een portret van gewone mensen uit de provincie. In de serie volgt Dit is mijn leven volgt RTV Utrecht vijf Utrechters met een bijzonder verhaal. Soms ontroerend, soms grappig en soms bizar of confronterend. In vijf korte afleveringen vertellen zij ieder hun verhaal en geven ze een kijkje in
hun leven. De vierde aflevering van de serie Dit is mijn leven gaat over de uitgehuwelijkte Songuel Incesulu uit Utrecht en is op vrijdag 17 april te zien bij RTV Utrecht.

Aflevering 4: Songuel Incesulu
Op vierentwintigjarige leeftijd werd Songuel Inseculu vanuit Turkije uitgehuwelijkt aan een 30 jaar oudere Turkse man die in Nederland woonde. Hoewel uit dit huwelijk drie kinderen werden geboren, was het huwelijk voor Songuel een verschrikking. Haar wereld stortte helemaal in toen Jeugdzorg
door een gerechtelijke dwaling haar ten onrechte uit de ouderlijke macht ontzette. In deze aflevering van de serie Dit is mijn leven vertelt Songuel haar verhaal.

Uitzending
Deze vierde aflevering van de vijfdelige serie Dit is mijn leven is op vrijdag 17 april te zien bij RTV Utrecht. Online is het programma terug zien op rtvutrecht.nl/gemist.

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.