10 jaar Bingo FM


Op zaterdag 04 april 2015 bestaat Bingo FM precies tien jaar en dat moet gevierd worden! Vanaf dan gaat Bingo FM terug in de tijd: de hele week wordt er samen met de luisteraars en oud-medewerkers teruggeblikt op de afgelopen tien jaar. De verjaardag van Bingo FM wordt afgesloten met een groot
feest op zondag 12 april in Partycentrum Number Four, waar luisteraars de hele week de laatste kaarten voor kunnen winnen. Ook de luisteraars thuis kunnen meegenieten: het feest is live te volgen op Bingo FM.

Mooi was die tijd
In het weekend van 04 april trapt Bingo FM het tienjarig bestaan af. Onder het thema 'Mooi was die tijd' wordt het archief opengetrokken en zullen er verschillende fragmenten van de afgelopen tien jaar te horen zijn. Ook komen luisteraars en oud-medewerkers van Bingo FM aan het woord.

Een feestje vieren met de luisteraars
Op zondag 12 april wordt de feestweek tussen 14.00 en 18.00 uur afgesloten met een live-uitzending vanuit Partycentrum Number Four. Met artiesten als Django Wagner, Wesley Bronkhorst en John de Bever vieren de Bingo FM presentatoren en luisteraars die een toegnagskaart hebben gewonnen het
tienjarig bestaan van de radiozender.

Bingo FM 107.7/105.7 is de lokale radiozender van de stad Utrecht en onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.