Subsidies voor sportstimulering en archeologie


3 april 2015 Subsidies voor sportstimulering en archeologie

Sportende mensen

Ook dit jaar is er een budget beschikbaar voor activiteiten gericht op sportstimulering en activiteiten op het gebied van archeologie. Wilt u in 2015 een activiteit organiseren die het sporten van jongeren, ouderen, minder validen of topsporttalenten stimuleert? Voor sportactiviteiten is in
2015 een subsidiebudget beschikbaar van EUR 27.500. Op het gebied van archeologie is er een budget van maximaal EUR 3.500 beschikbaar. Mogelijk komt uw initiatief in aanmerking voor een subsidie van de gemeente Heemstede.

Waar moet uw subsidieverzoek aan voldoen:

* de activiteit moet voldoen aan de voorwaarden in de Algemene subsidieverordening Heemstede en de Verordening incidentele subsidies sportstimulering.
* de activiteit of het project moet in 2015 van start te gaan.
* het subsidieverzoek voor sportactiviteiten moet voor 1 mei 2015 worden ingediend.
* aanvragen voor archeologie worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Bekijk alle voorwaarden en subsidieverordeningen voor het jaar 2015.

Voor meer informatie over deze subsidies kunt u ook contact opnemen met de heer Koen Siegrest van de afdeling Welzijnszaken, telefoonnummer 023-5485679 of via de e-mail: ksiegrest@heemstede.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------