Aan de slag als vrijwilliger in Heemstede?


3 april 2015 Aan de slag als vrijwilliger in Heemstede?

Vrijwilligerswerk

Wilt u als vrijwilliger werken, dan kunt u zich aanmelden bij Vrijwilligerspunt Heemstede. Regelmatig hebben zij vacatures waar u op kunt reageren. Bekijk de vacature top 3!

Tuinvrijwilligers

Het is lente! Wilt u eer van uw werk, steek dan de handen uit de mouwen en help mee met allerlei tuinwerkzaamheden, zoals schoffelen, snoeien, maaien en aanplanten.

Bestuurslid Activiteiten

Bedenken en organiseren van kleinschalige activiteiten voor mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Denk aan een voorstelling bezoeken, uitstapje maken of een terrasje pikken.

Vrijwilligers Thuisadministratie

Uw eigen administratie goed op orde? Voor sommigen is dit best lastig. Wij zoeken vrijwilligers die voor kortere of langere tijd bij mensen thuis willen helpen met het weer op orde krijgen en houden van de administratie.

Kijk voor meer informatie over deze vacatures en het complete vacatureaanbod op www.vrijwilligerswerkheemstede.nl/vacaturebank.

spreekuur: dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur
telefoon: 023-5483824
e-mail: vrijwilligerspunt@casca.nl

Vooraankondiging

Zet alvast in uw agenda: bijeenkomst orientatie op vrijwilligerswerk, vrijdag 24 april om 10.30 uur. Meer weten? Kijk op onze website.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------